Main Content

Sussis Bageri on erikoistunut eri saaristolaisleipien valmistukseen.
Limput ovat maidottomia ja niissä ei käytetä lisäaineita. Leivät valmistetaan käsityönä ja isolla
rakkaudella tuotteita kohtaa.
Nyt löydät leipämme myös verkkokaupasta!
Sussis Bageri on erikoistunut eri saaristolaisleipien valmistukseen.
Limput ovat maidottomia ja niissä ei käytetä lisäaineita. Leivät valmistetaan käsityönä ja isolla
rakkaudella tuotteita kohtaa.
Nyt löydät leipämme myös verkkokaupasta!
Rakkaudella täysin käsityönä alusta loppuun asti valmistettu saaristolaisleipä, Mammas Limpa.
Sussis Bageri on leipomo, joka on erikoistunut saaristolaisleivän Mammas Limpa valmistukseen.
Rakkaus vei minut aikoinaan saaristoon ja sittemmin muutin kaupungista saareen asumaan.
Leipominen on ollut minulle aina suuri mielenkiinto. Saaristossa ollessani sain maistaa erilaisia saaristolaisleipiä, jotka olivat valmistettu vanhoilla resepteillä. Monen kokeilun ja maistamisen jälkeen syntyi Mammas Limpa, joka on hieman tavallista makeampi, mutta yhdistelmä mm. suolaisen kalan kanssa on täydellinen.
Limppua olen nyt leiponut 15 vuoden ajan. Alussa myin sitä toreilla, tilauksesta erilaisiin juhliin jne. sekä myös kuuden vuoden ajan Jussarön saaressa, Tammisaaren edustalla, jossa olin mukana pyörittämässä kahvilaa ja vierasvenesatamaa. Limppu sai tuolloin erittäin suuren suosion, kun tarjoilin sitä mm. kermaisen lohikeiton kanssa.
Nyt neljän lapsen äitinä, pienin 4kk olen muuttanut asumaan mantereelle.
Suuren kysynnän johdosta, perustin oman leipomon marraskuussa 2016 ja myyn Mammas Limpaa pääkaupunkiseudun Citymarketeissa ja K-kaupoissa sekä parissa kalakaupassa.
Suosituimmat tuotteet
Juuttikassi 1
Esittelyssä
Pitkään haaveissani on ollut valmistaa siemennäkkileipä, joka olisi
gluteeniton. Monen kokeilun jälkeen syntyi Mammas Kelinäkki. Siemennäkkileipä, joka soveltuu keliaakikolle. Suosittelen kokeiltavaksi, maku on kuin Mammas Näkkärissä.
Tällä hetkellä myynnissä vain verkkokaupassani.